Yhteistyössä

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Pajuniemi Oy:n kanssa lihatuotteiden tuote-esittelyssä sekä Dennis Food Factory Oy:n kanssa. Hiljattain laajensimme juustojen makumaailmaan. Master Cheesen juustokadulla esim. Myllyn Prismassa sekä useissa muissa pisteissä sinua palvelevat Huhtamarkkinointi Oy:n ammattilaiset. Työmme kautta olemme luoneet monipuoliset yhteistyöverkostot Varsinais-Suomen alueella.

Myyntiverkostomme on laaja, ja niinpä monet niin eri ketjujen kaupat ovat tulleet meille tutuksi. Meidät ja meidän tekijämme tunnetaan. Osaajaverkostomme kattaa yli 50 tuote-esittelijää ja myös heidän oma verkostonsa laajentaa myyntiverkostoamme.

Jo yrityksemme alkutaipaaleelta vahvana yhteistyökumppanina on ollut Pajuniemi Oy. Yrityksemme on huolehtinut Pajuniemi Oy:n maukkaiden lihatuotteiden myynnistä Varsinais-Suomen alueella. Myyntiä olemme vauhdittaneet palvelutiskimyynnillä sekä tuote-esittelypäivillä.

Muutaman vuoden ajan tuote-esittelijämme ovat myös vauhdittaneet pizzatuotteiden myyntiä. Dennis-pizzeriat ovat jopa legendaarisia ja meillä on ilo toimia Dennis Food Factory Oy:n yhteistyökumppanina maistattamalla kuluttajille suunnattua, yksittäispakattuja tuotteita.

Voimakkaana visionamme on yhä edelleen laajentaa omaa toimintaamme ja luoda vieläkin vahvempi myyntiverkosto, jolla voimme toimia toimeksiantajiemme tuotemyynnin edistämiseksi.