Palvelut

Huhtamarkkinointi Oy on markkinointiyritys, joka tarjoaa kuluttajille korkealaatuisia lihajalosteita ja erikoisjuustoja palvelumyyntikonseptilla. 

 

Haluamme luoda vanhan ajan palveluhenkeä, mikä osaltaan auttaa asiakkaita uusien tuotteiden löytymisessä ja lisää myyntivolyymia erikoistuotteille. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä Pajuniemi Oy:n kanssa, luoden vankan asiakaskunnan laadukkaille, suurelta osin luomulihatuotteille. Alueenamme on pääosin Varsinais-Suomi ja Satakunta, mutta tarvittaessa löydämme osaajan myös muualle kotoiseen Suomeen. Palveluksessamme on noin 50 alan osaajaa ja vaadimme henkilökunnaltamme hygieniatietoista, laadukasta ja asiakasystävällistä palvelua.
 

 

 

Toimeksiantaja- olemme palveluksessasi!
 

Me Huhtamarkkinointi Oy:ssä haluamme tarjota parasta, niin toimeksiantajille kuin asiakkaillekin. Vaikkei asiakas olisikaan aina oikeassa, niin asiakasta tulee joka tilanteessa kunnioittaa. Pilke silmäkulmassa auttaa selviämään haastavissakin tilanteissa ja ammattitaito höystettynä huumorintajulla auttaa hoitamaan vaativimmatkin asiakaskohtaamiset. Meidän työntekijöillämme on ilo palvella.
 

Huhtamarkkinointi Oy tarjoaa osaamistaan palvelukseesi.

Tarjoamme  lihajaloste / erikoisjuusto komplekseja palvelumyyntiperiaatteella hyvin varustetuille ruokakaupoille.

Tarjoamme henkilöstövuokraus periaatteella kaupan alan osaajia sekä myös hyllyttäjiä yrityksille hyvin varustettuihin ruokakauppoihin. Me haluamme, että myyntivolyymit sekä tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan. Pidämme huolta, että henkilökuntamme on osaavaa ja asiakaspalveluasenteen omaavaa. Jokainen esittelijälle tuleva tuote opetellaan, jotta olemme valmiita palvelemaan vaativia kuluttajia.

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Pajuniemi Oy:n kanssa lihatuotteiden tuote-esittelyssä sekä Dennis Food Factory Oy:n kanssa. Hiljattain laajensimme juustojen makumaailmaan. Master Cheese juustokaduilla  sinua palvelevat Huhtamarkkinointi Oy:n ammattilaiset. Työmme kautta olemme luoneet monipuoliset yhteistyöverkostot Varsinais-Suomen alueella.

Tulemme mielellämme keskustelemaan, mitä me voimme tarjota teille. Meille on aina ollut tärkeää kustannustehokas ja kannattava toiminta toimeksiantajan lähtökohdista. Nöyränä palvelemme, mutta ylpeitä olemme osaavasta henkilökunnastamme sekä menestyksekkäästä toiminnasta niin omasta kuin toimeksiantajien näkökulmasta. Lisätiedot: Toimitusjohtaja Tomi Huhtasalo puh. 040 960 9854, tomi.huhtasalo@huhtamarkkinointi.fi. Tai jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme yhteyttä.
 

Oletko alan osaaja? Tai kenties tuleva alan ammattilainen?

Omaatkopalveluasenteen ja tunnet olosi mukavaksi asiakkaiden keskuudessa? Ehkä olet tuleva vahvistuksemme ammattilaisten joukkoomme. Tuotetuntemus tulee ajan kanssa ja koulutamme vanhan ajan periaatteella kisälleistä mestareita. Vasta alalle tulleena saat vanhemman tuote-esittelijän tuen, mutta itse luot omat tapasi kohdata asiakkaat.  Työ vaatii paljon, mutta myös antaa paljon.
 

Pilke silmäkulmassa auttaa selviämään haastavissakin tilanteissa ja huumorintajuisena sopeudut myös meidän monimuotoiseen joukkoomme. Meidän työntekijöillämme on ilo palvella, löydät tiskin takaa usein myös toimitusjohtajamme tai henkilöstöpäällikkömme. Asiakaspalvelu on tämän alan suola.
 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista. Lisätiedot: Henkilöstöpäällikkö Jari Kalervo puh. 045 841 4555, jari.kalervo@huhtamarkkinointi.fi. Tai jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme yhteyttä.

 

Palaa etusivulle.