MasterCheese

Master Cheese - herkuttelujuustoja läheltä ja kaukaa

Master Cheese Oy on yritys, joka tuo erikoisjuustot kuluttajien saataville. Juustoista löytyy makujen yhdistelmiä niin lähijuustoloista kuin maailmaltakin.

Master Cheesen perustamisajatus sai alkunsa, kun saimme juustoalan osaajan jo ennestään vahvaan elintarvikealanosaajien joukkoomme. Niin hän kuin me muutkin olemme kannuksemme hankkineet työtä tekemällä ja kokemuksia keräämällä.  Olemme jo vuosia tehneet ansiokasta yhteistyötä eri kauppojen kanssa tarjoamalla osaavia leikkelemestareita Pajuniemen laadukkaiden lihatuotteiden esittelyyn. Nyt on aika tarjota palvelua myös juustojen makumaailmassa. Voimakas, aromikas juusto vaatii aikaa kypsyäkseen, aivan kuten meidän ajatuksemme laadukkaasta juustojen valikoimasta.

Erikoistuotteet, niin juustoissa kuin lihatuotteissakin, ovat kasvattaneet suosiotaan, kuten myös vanhan ajan palveluajatus. Asiakkaat saavat ansaitsemaansa henkilökohtaista palvelua sekä esittelijän tuotetuntemuksen avukseen miettiessään niin arjen kuin juhlankin ruokavalintoja. Asiantuntevan esittelijän avulla on helppoa tutustua uusiin makujen mahdollisuuksiin.

Oli kyseessä sitten suuri tai pieni kauppa, niin toimintamme voidaan sopeuttaa kaupan tarpeisiin. Voimme tarjota tuotepakettimme hyllytavarana ja vauhdittaa asiakkaiden tutustumista tuotteisiin esittelijällä kerran viikossa tai tarjota kokoaikaisen palvelutiskikokonaisuuden. Myös kaikki hyllytavarana tarjottavat juustot leikataan osaajiemme toimesta kaupassa ja juustotuotteet hyllytetään houkuttelevasti ja näyttävästi ammattitaidolla. Tuotevalikoimamme joustaa niin asiakkaiden kysynnän kuin sesonkien mukaan. Juustoissa tuomme lähiruoka-ajattelua lähijuustoloiden tuotteilla, mutta tarjoamme myös jo tunnettuja maailmanlaajuisia makukokemuksia. Juustovalikoimaa voidaan muokata niin kysynnän kuin toiveiden pohjalta.

Kiinnostuitko? Lisätiedot: Tomi Huhtasalo puh. 040 960 9854 tai tomi.huhtasalo@huhtamarkkinoint.fi

 

Palaa etusivulle.