Huhtamarkkinointi Oy

Huhtamarkkinoinnin idea lähti alan tarpeista saada hyviä tuote-esittelijöitä. Nyt meitä on jo yli 50 alan osaajaa valmiina palvelemaan.

Huhtamarkkinoinnin historian voidaan ajatella jatkuvan aina 1940-luvulle, kun Huhtamarkkinointi Oy:n  perustajan Tomi Huhtasalon pappa, Tuure Huhtasalo perusti lihasavustamon Vihunkylään, Jämijärvelle. Myös yläkulmassa näkyvä logo on peruja niiltä ajoilta. Siellä savusaunan lämmössä saivat makunsa vanhan ajan saunapalvikinkut ja siinä sivussa Tomin isä Aarre Huhtasalo sai kosketuksensa liha-alaan.  Tomi on pienestä pitäen, isänsä esimerkkiä seuraten,oppinut tekemään työtä, ensin teippaamaan lihalaatikoita ja iän karttuessa  oli mahdollisuus päästä mukaan myyntityöhön. Isän mukana kuljin jo pienestä pitäen myymälöissä maistattamassa makkaraa ja tutustuttaen kuluttajia uusiin tuotteisiin.

Turkuun asettuessaan yritys sai vahvaksi kumppanikseen Pajuniemi Oy:n, jonka tuotteita on ilo ollut esitellä kuluttajille. Toiminta lähti oman toiminnan, yhden miehen yrityksen kautta ja laajeni maltillisesti nykyiseen laajuuteen. Toiminnan laajetessa myös Denniksen pizzat ovat tulleet osaksi tuote-esittelijöimme arkea ja Master Cheesen kautta laajennamme tuotekenttäämme juustojen makumaailmaan.